İnternetten para kazanma safsataları! [internetten para kazanamamak]

Bugünkü konumuz; bugüne kadar yazılmış "internetten para kazan" makalelerine reddiyedir! Bugüne kadar konuyla ilgili yüzlerce makale okudum, muhakkak ki sizlerde okunuz lakin icraata dökülecek elle tutulur hemen kazanç sağlanabilecek doğru düzgün bişeylerden bahseden hiç kimseyi göremedim.



Bu makalelerin amacı ser verip sır vermeyen toplumumuzun aslında bilinç altına gönderdiği bir mesajdan ibarettir. Mesajın içeriğide bu iş göründüğü kadar kolay değil, internetten para kazanamazsın boşuna uğraşma.. Okuduğum makalelerden bu sonuca varmak hiçte zor değil. Başarı hikayeleri anlatıyorlar. Google a girip başarılı web girişimleri veya başarılı internet girişimcileri diye aratın, binlerce yazı bulacaksınız. Hepsinde de saçma sapan örnekler verilmiş. İçlerinden uygulanabilecek hayata geçirilecek bişeyler çıkarmak imkansız. (çocuk mobil şirket kurmuş ablası 250.000 dolar la şirketin reklamını yapmış arge harcamaları yapılmış, 10 yıl sonra şirket 1milyon dolar değere ulaşmış...!) bizde 250bin dolar para olsa! Bu gibi saçma örnekleri sıfırdan başlayacak ve sermayesi bilgisi olmayan adamların önüne koyarsanız herkes baştan pes eder. Sonrada diyorlar ki neden tüm başarılı ağlar siteler sistemler abd den çıkıyor..

Neyse gerekli "sözde büyük, araştırmacı, kopyala yapıştır blog ve sitelere" sitemimizi ilettikten sonra elle tutulur yöntemler ve bilgiler vererek konumuza devam edelim.

Madde madde sizlere internetten para kazanabileceğiniz anlatmaya çalışacağım.

 1- Youtube 
Youtube'un ne olduğunu anlatmaya gerek görmüyorum:) Youtube a video yükleyerek para kazananları duymuşsunuzdur. Yapılması gerekenleri size anlatayım.
Bir gmail hesabı açıyorsunuz.
Sonra youtube a girip bir kanal oluşturuyorsunuz.
Kanalınıza bir iki video atıp adsense başvuru yapıyorsunuz.
max. 1-2 gün içinde başvurunuz onaylanır ve daha sonra siz kanalınıza girip para kazanma ayarlarınızı aktif ediyorsunuz.
Yeni videolar yükleyip reklam ve para kazanma ayarlarını yapıp hemen para kazanmaya başlıyorsunuz.
Tamamen ücretsizdir.

Bu işlemleri google da araştırarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Uzun uzadıya yazmadım konumuz çok uzar. Talep gelirse tüm aşamaların detaylı şekilde anlatılacağı yeni bir yazı yazarım. Takıldığınız yerleri konu altında yorum olarak bana iletebilirsiniz.

 2- Addmefast 
Bu site sosyal ağlarda yapılan işlemlerle size puan kazandıran bir sitedir. Örnek verecek olursak addfastme ye kayıt olup birilerini takip ettiğinizde puanlar kazanmaya başlarsınız. Bu puanlar ne işimize yarayacak onu anlatayım.
Forumlarda sitelerde, bloglarda takipçi beğeni v.b. şeyler satanları görmüşsünüzdür. Kendi panelinizi kurup bir sürü şey öğrenmeye para harcamaya gücünüz yoksa addfastme işinizi görecektir. Burada biriktirdiğiniz puanlarla istediğiniz hesaplara sayfalara beğeni takipçi abone v.s. gönderebilirsiniz.
Tamamen ücretsizdir.



 3- Aracılık hizmeti 
Bu genel bir konudur. Meselenin özü ahmetten alıp mehmete satmaktır. 3 e al 5 e sat. Bu konunun pek çok kategorisi dalı ve ürün yelpazesi vardır. Siz hangi kategori için aracılık yapacağınızı kendiniz tespit edin ben yine sosyal medyadan örnek vereceğim.
Sadeceon gibi fiverr gibi işlerin ucuza döndüğü siteler var. Buralarda örneğin 2500 youtube abonesi 30 tl den xx isimli üye satış yapıyor. Siz r10 webmastersitesi wmaraci ytpara gibi forumlara kayıt olup veya blog açıp veya sosyal medyada facebookta twitterda reklam yaparak 2500 youtube abonesini 50-60-70-100 liradan satacaksınız.
Müşteri buldunuz ödemeyi aldınız, şimdi gelip sadeceon dan xx üyesinden 2500 abone paketini satın alıp işlem yapılacak sayfa adresi olarak müşterinizin adresini vereceksiniz. Aradaki komisyon farkını güle güle harcayın.

şimdilik yazıma burada son verirken, talep olması halinde yeni yöntemler ekleyebileceğimi, verilen yöntemleri tek konu halinde daha detaylı anlatarak yardımcı olmaya çalışacağımı tekrar belirtmek isterim..

2 yorum:

  1. Hocam merhaba, sitenizi yeni keşfettim şimdiye kadar okuduğum yazılarınızı beğendiğimi belirtmek isterim, kaliteli olmuş, devamını dilerim.

    Safsata konusundaysa, hakikaten çok safsata okudum Türkçe kaynaklarda o yüzden yabancı kaynaklara yöneldim, şu Paypal çekilmeseydi yabancı pazara da girecektik amma maalesef. Mart'ta geri döneceğine dair bir rivayet var, ne kadar doğrudur bilmem. Bu arada aracılık hizmetine dair daha detaylı bi yazı olursa çok hora geçer. Yapabilirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paypalın 2018 de geri döneceğini duydum. yakın tarihte bir dönüş değil gibi. aracılık hizmetleriyle alakalı ufkunuzu genişletmek için r10 wmaraci gibi sitelerin para kazanma kategorilerini incelemenizi tavsiye ederim.
      neler çok satılıyor neler popüler onları tespit edip ucuza temin edebileceğiniz kanallar bulduktan sonra rahatça para kazanmaya başlayabilirsiniz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.