Facebook toplu arkadaş öneri kodu, gruba toplu davet kodu ve tüm arkadaşları sayfaya davet etme kodu

Facebookla ilgili daha önce makalelerimiz olmuştu. Orada belirtilen para kazanma yöntemleri için işinizi kolaylaştıracağına inandığım iki önemli kodu paylaşmak istiyorum.


 Toplu arkadaş önerme kodu (takipçi gönderme kodu) 

var inputs = document.getElementsByClassName('_42ft _4jy0 _1sm _4jy3 _517h'); for(var i=0; i<inputs.length;i++) { inputs[i].click(); }

Bu kodu kullanmak için arkadaş önermek veya takipçi göndermek istediğiniz kişinin profiline girin "arkadaş öner" butonuna tıklayın. Açılan sayfada arkadaşlarınızın listesini göreceksiniz. listenin en altına kadar inin bunun için klavyedeki end tuşunu kullanabilirsiniz. Tüm liste görüntülendikten sonra F12 ye basın ve sağda açılan konsolda "Console" kısmına tıklayın imlecin yanıp söndüğü yere kodu yapıştırıp enter a basın. (console kısmında farklı şeyler veya uyarılar yazabilir, dikkate almayın) denenmiştir.

 Tüm arkadaşlara sayfa daveti gönderme kodu 

var inputs = document.getElementsByClassName('uiButton _1sm');
for(var i=0; i<inputs.length;i++) {
inputs[i].click();
}

Kodu kullanmak için beğenilmesini istediğiniz sayfaya girin. "Diğer" kısmından "Arkadaşlarını davet et" butonuna tıklayın, Açılan sayfada arkadaşlarınızın listesini göreceksiniz. listenin en altına kadar inin bunun için klavyedeki end tuşunu kullanabilirsiniz. Tüm liste görüntülendikten sonra F12 ye basın ve sağda açılan konsolda "Console" kısmına tıklayın imlecin yanıp söndüğü yere kodu yapıştırıp enter a basın.

 Arkadaşları gruba ekleme kodu 
Bu kod hesabın askıya alınmasına sebep olduğu için kaldırılmıştır.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.