Adsense hesabı sahibi olmak, satın almak, riskler

Adsense internetten para kazanmak isteyenlerin önceliğidir. Dünyanın en yaygın reklam sistemi olan adsense google'ın ağıdır. Haliyle en çok parayı kazanan ve kazandırandır.


Google aramalarında en üstte sponsor reklam olarak çıkmanın yolu, youtube videolarında görünmenin yöntemi, milyonlarca sitede aynı anda bannerlarınızın gösterilmesinin çözümü adsense'den geçer. Bu durumda webmasterlar site ve blog sahipleri para kazanmaya hemen başlayabilmek için adsense hesabı sahibi olmak isterler. Bu hesabın alınmasın pinlenmesi onaylanması öyle kolay ve kısa bir süreç değildir. Herşeyin yolunda gittiğini varsayarsak bile ilk ödemenizi almanız 3 ayı geçecektir.

Velhasıl bugün internet üzerinde google'da bi arama yaptığımızda "adsense hesabı satın almak" diye bir arama yaptığımızda yaklaşık 650bin sonuç gösteriyor. Bu durumda hergün birileri biyerlerden kazık yiyor. İnternetten satış yapmak veya satın almak bildiğiniz gibi risklidir. Bazen şansınız yaver gitmeye bilir. Adsense parazarı oldukça riskli bir pazardır. Normalde forumlarda satış pazarlarında adsense hesabı satmak yasaktır. İnsanlar bloglarda web sitelerinde ve hatta skype üzerinden adsense pazarlıyorlar. Bunların hepsi olmasada büyük bir çoğunluğu dolandırıcıdır. Bazıları paranızı alır kaybolur, bazılarının verdiği hesap istediğiniz gibi değildir. Netice genel manada hüsranla noktalanır.

Fakat ytpara forumunda adsense hesabı alıp satmak için tek ve sabit bir konu oluşturulmuş ve bütün hesap arayanlar, almak ve satmak isteyenler bu konu üzerinden işlemlerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Konuda youtube adsense ve web adsense olmak üzere 2 farklı adsense hesabının satışı yapılıyor. Burada satış yapanlar güvenilir insanlar ve forumda saygınlıkları olan insanlar. Bana sorarsanız para vermeyin emek verin ve kendi hesabınızı onaylatın. Eğer illa bir adsense hesabı almak istiyorsanız ytpara forumundaki bu konudan almanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.