Kairos son noktayı hala koyamadı!


Kairos battı (Türkiye de ödemeleri kesti başka ülkelerde faal) ama kimse itiraf edemiyor!

Bundan 7 ay önce bu paylaşımda kairos a atıfta bulunarak okuyucularımızı uyarmıştık! Gerek blog üzerinden gerekse sosyal medya hesaplarımızdan tepkiler aldık. Haliyle para yatırdıkları sistemin gerçekleklerini ve sürdürülebilir olmadığını açıklayan birine yatırımcılar kızdılar:)

Kairos ile yakından uzaktan bir alakanız varsa son 5-6 aydır Türkiye'de kimseye ödeme yapmadıklarını bilirsiniz. Çevremizden 5-6 ay önce kredi çekip 8-9 bin lira ile "sözde yatırım" yapan insanların 1 kuruş daha alamadıklarını ve aylardır türlü ve saçma bahanelerle oyalandıklarını biliyoruz.

Yok efendim sistemde hırsızlık olmuş, yok bazı uyanıklar alt üyelerinin paralarını çekmişler, yok kimlik doğrulaması yapılıyormuş, yok sistem değiştirilip güvenli sistem kuruluyormuş, şimdide herkese kart gönderilecek ordan paralarınızı çekeceksiniz gibi çocukların inanmayacağı ama parasını alamayanların inanmak zorunda kaldıkları zorla kendilerini inandırdıkları türlü yalanlar..

Gönül ister ki kimsenin canı yanmasın para gitmesin ama görünen köy klavuz istemez. Hiç bir yasal zemine oturmayan bu sistemin hiç bir güvencesi yok maalesef. Bu bu kadar uzun süredir onbinlerce yüzbinlerce insanın ödemesini yapmayan bir sistem toplu olarak bu kadar insana hayatta para ödemez. İşin enteresan tarafı hala yeni yatırımcı aramaları ve milletimizi keriz yerine koymalarıdır. Bu vesile ile tekrar herkesi uyarmış olalım. Adı kairos veya ..... başka bir şey farketmez size saçma sapan şeylerle oturduğunuz yerden hiç birşey yapmadan para kazanmayı vaadeden tüm sistemler fiyaskodur yalandır. 3-5 ay öderler sonra binlerce insanın canını yakıp kaybolup giderler. Asla böyle sistemlere para yatırmayın ve böyle şeylere katılmanız için ısrar eden insanlardan uzak durun:)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.