Webendustri Yerli Girişim ve Yatırımcı Eğitim, Haber Blogu



Türkiye'deki yerli girişimleri ve yatırımcıları inceleyen, yapılan yeni girişimler hakkında bilgi toplayan, yatırım zamanları ve yatırımcılar hakkında detayları ziyaretçilerine sunan bir blog webendustri.

Web dünyasının endüstriyel boyutta ele alınması misyonuyla yola çıkan blog, ülkedeki dijital etkinliklerin erişilebilir hale gelmesi için derlemeler yapıyor. Mentor ağları hakkında bilgiler verirken aynı zamanda temel düzeyde girişimcilik ve yatırımcılık hakkında bilgi sahibi olabilmesiniz için akademik eğitim serileri sunuyor.

Türkiye'de türevleri bulunsa da daha kapsamlı ve ergonomik yapısıyla sivrilmeyi başaran platform yerel dijital dünya ile halkın arasında köprü görevi görüyor.

Hiç birşey bilmeseniz dahi sitedeki eğitimlerle kendinizi geliştirip, fikirlerinizi girişime dönüştürebilir, tanınmış yatırımcılarla iletişime geçerek girişiminiz için hibe, kaynak, destek sağlayabilirsiniz.

Global bazda sıralamaya bakıldığında ülkemizdeki dijital gelişimin geride kaldığını söyleyebiliriz. Gerek teknoparklar gerekse girişimci-yatırımcı platformlarıyla hızlı gelişim sürecini ateşlemiş bulunuyoruz.

Webendustri.com a yayın hayatında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.