Sms doğrulama - mobil onay işlemleri için en pratik yöntem


Sosyal medya hesapları oluştururken kullanırken internette yapılan bir çok işlemde sms onay gerekebiliyor. Her zaman kendi numaramızı vermek zorun değiliz! Bazende 2. 3. bir hesaba ihtiyacımız oluyor ve aynı numarayı kullanamıyoruz.. Forumlarda mobil onay için 1-2-3 lira gibi rakamlar isteniyor. Fakat bir sistem bu işi neredeyse bedavaya yapıyor.

Sms-activ sistemi 60-70 farklı ülke üzerinden neredeyse ihtiyaç olabilecek her sosyal ağ kurum kuruluş için sms alabiliyorsunuz. Üstelik numara kiralama işlemi 0,08-0,10 kuruş gibi çok komik rakamlara yapılıyor. size tahsis edilen numara 15-20 dakika kullanımınız da kalıyor ve gerekirse aynı numaraya defalarca sms alıp tekrar doğrulama yapabiliyorsunuz.

Bende bir forumda araştırma yapan bir arkadaşın konusunda keşfettim burayı, ödeme konusunda pek çok alternatifi olan sisteme direkt kredi kartı veya sanal kartla 1-2 lira bakiye yükleyip kullanmaya başlayabiliyosunuz. Herşey otomatik ilerliyor ben çok beğendim birde site Türkçe dil desteklese süper olurdu ama çevir özelliğide iş görüyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.